Ga je mee op (Zip Zero-e)missie?

Zero-emissie

Omdat zero-emissie de enige manier is om onze planeet leefbaar te houden voor de generaties na ons, effenen wij iedere dag samen het pad naar een toekomst zonder fossiele brandstoffen. Dat doen we door verantwoordelijk beleid te voeren, vooruitstrevende technologieën te omarmen en waar het maar kan emissieloos materieel in te zetten.

Emissieloos als uitgangspunt

Gelukkig zijn we niet de enige met een stevige ambitie. Onze sector begint steeds meer te zien dat het echt anders kan én moet. En wordt daarbij geholpen door de duidelijkheid die de routekaart Schoon en Emissieloos Bouwen(SEB) en het bijbehorende convenant opdrachtnemers en -gevers biedt. Een ontwikkeling die ons sterkt in de overtuiging dat de komende jaren opdrachtgevers de emissieloze optie als uitgangspunt te gebruiken in hun tenders en projecten.

Onvermoeibare voortrekker

Deze ontwikkeling stimuleert ons alleen maar meer de voortrekker te zijn en blijven in het realiseren van een wereld zonder emissies. En onvermoeibaar te blijven zoeken naar de baanbrekende oplossingen en partnerships die ons gaan helpen onze bedrijfsactiviteiten de komende jaren volledig emissievrije te maken.

Alles uit de kast voor minder impact

Alternatieve energiebronnen - zoals biogas - onderzoeken en er pilots mee opzetten. Bestaande inkoop- en inhuurcontracten aanscherpen op motortype. Onze elektrische gevoede grondpers aan het werk zetten. Materieel dat aan vervanging toe is, inruilen voor emissieloze machines. Linksom of rechtsom, zijn we vastberaden om onze impact op het milieu te minimaliseren terwijl we niets aan de kwaliteit van ons werk inboeten.

Nieuws over zero-emissie

Lees hieronder de laatste updates over wat we tegenkomen op ons pad naar een toekomst zonder fossiele brandstoffen.

BEKIJK ALLE UPDATES

Meer mooie verhalen? Materialen slim hergebruiken, tenders winnen door innovatieve werkmethodes, nieuwe natuur de ruimte geven? Mooie verhalen genoeg bij DEME Environmental.

Onze andere thema´s

Naast duurzame inzetbaarheid, stoelt onze (Zip Zero-e)missie op vier andere belangrijke pijlers waarmee we structureel de milieu-impact van onze activiteiten minimaliseren.

De laatste updates op onze
sociale kanalen

Volg ons ook op Social Media

Niks missen van de stappen die we zetten bij DEME Environmental?
Kies jouw manier om op de hoogte te blijven van onze (Zip Zero e-)missie!