Oplossingen voor de wereld en onze opdrachtgevers

Emissiereductie

Ook op onze schepen is nog winst te behalen als we het hebben over emissiereductie en klimaatneutraliteit. Belangrijk. Want naast onze focus op ´werken aan Zip Zero´ weten we dat ook het verminderen van emissies onze ecologische voetafdruk verkleint. Daarom zitten we altijd boven op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van emissiearme processen en technologieën.

Investeren in minder is meer

Om bij te dragen aan een duurzamere wereld investeren we bijvoorbeeld in geavanceerde technologieën, zoals hybride en elektrische aandrijvingen voor onze schepen en apparatuur. Maar ook door efficiënter brandstofgebruik, optimalisatie van processen en de integratie van groene technologieën verminderen we voortdurend onze uitstoot.

Bron van inspiratie

Tegelijkertijd proberen we onze spanwijdte te vergroten en onze drive ook over te brengen op anderen. Zo levert onze samenwerking met partners, belanghebbenden en de gemeenschappen waarin we actief zijn niet alleen een directe bijdrage aan onze doelstelling. We hopen er ook een bron van inspiratie door te zijn.

Proactief gezelschap

Ook in onze directe omgeving staan we niet alleen in ons streven naar emissiereducties. Onze moederorganisatie, de wereldwijde DEME Group, voert een al even proactief beleid om emissies te verminderen in al onze activiteiten. En werkt, net als wij, elke dag aan verbeteringen die ons helpen onze impact op het milieu te minimaliseren en onze klanten duurzame oplossingen te bieden.

Nieuws over emissiereductie

Lees hieronder de laatste updates over de dingen die we bedenken en doen om onze impact op het milieu te minimaliseren (en onze opdrachtgevers betere oplossingen te bieden).

BEKIJK ALLE UPDATES

Meer mooie verhalen? Materialen slim hergebruiken, tenders winnen door innovatieve werkmethodes, nieuwe natuur de ruimte geven? Mooie verhalen genoeg bij DEME Environmental.

Onze andere thema´s

Naast duurzame inzetbaarheid, stoelt onze (Zip Zero-e)missie op vier andere belangrijke pijlers waarmee we structureel de milieu-impact van onze activiteiten minimaliseren.

De laatste updates op onze
sociale kanalen

Volg ons ook op Social Media

Niks missen van de stappen die we zetten bij DEME Environmental?
Kies jouw manier om op de hoogte te blijven van onze (Zip Zero e-)missie!