Een werkgever die ook voor jóu werkt

Duurzame inzetbaarheid

Mensen die niet alleen hun bijdrage leveren aan onze organisatie, maar ook actief bezig zijn met hun eigen ontwikkeling en lekker in hun vel zitten. Bij DEME geloven we dat dat de enige manier is waarop werk voor alle partijen werkt. Daarom hebben we er een woord voor: duurzame inzetbaarheid.

Samen aan de slag

Een goede werkrelatie moet van twee kanten komen en ook aan je loopbaan moet je (durven) werken. Om onze medewerkers te helpen alles uit hun tijd bij DEME te halen wat erin zit, zijn er onze speciaal ontwikkelde duurzaamheids- en welzijnsprogramma´s.

Duurzaam tevreden

Daarnaast maken we het onze medewerkers zo gemakkelijk mogelijk om tevreden te blijven met hun werk bij onze organisatie. Door flexibel te zijn in het aantal uren dat zij werken. Te zorgen dat ze kunnen doorgroeien. En door trainingen aan te bieden die daarbij helpen.

Met resultaat

Zo de afgelopen jaren mooie resultaten bij DEME Environmental. Zo laat onze medewerkerstevredenheid een stabiel stijgende lijn zien, is ons ziekteverzuim verminderd en blijft ons team zich zowel persoonlijk als professioneel met plezier ontwikkelen.

Nieuws over duurzame inzetbaarheid

Lees hieronder de laatste updates over de duurzame manier waarop we naar de loopbaan van onze mensen kijken.

BEKIJK ALLE UPDATES

Meer mooie verhalen? Materialen slim hergebruiken, tenders winnen door innovatieve werkmethodes, nieuwe natuur de ruimte geven? Mooie verhalen genoeg bij DEME Environmental.

Onze andere thema´s

Naast duurzame inzetbaarheid, stoelt onze (Zip Zero-e)missie op vier andere belangrijke pijlers waarmee we structureel de milieu-impact van onze activiteiten minimaliseren.

De laatste updates op onze
sociale kanalen

Volg ons ook op Social Media

Niks missen van de stappen die we zetten bij DEME Environmental?
Kies jouw manier om op de hoogte te blijven van onze (Zip Zero e-)missie!